makro en jouw vereniging?
Da’s een sterk team!

Vandaag meer dan ooit nodig

Deelnemen aan leuksteuntje.be? Topidee!

Staat er straks een wafelenbak, fuif of kamp op het programma? Bij makro vinden jullie SOWIESO alles wat jullie nodig hebben. Bovendien verzamel je - dankzij leuksteuntje.be - tot max. € 3000 per jaar shoptegoed voor je vereniging. En er zijn nog meer voordelen!

Je vereniging krijgt extra centen
Je vereniging krijgt extra centen
Je leden ontvangen een verrassing
Je leden ontvangen een verrassing
Je event krijgt een extra boost + 10% korting
Je event krijgt een extra boost + 10% korting
Neem gratis deel aan leuksteuntje.be

Bij makro vind je alles voor je vereniging

Als vereniging ben je bij makro aan het juiste adres. Je kiest uit ons ruim assortiment: van grote kookpotten voor op kamp tot slingers voor de volgende fuif. En dat is nog niet alles … Zo is de winkel open vanaf 7.15 uur én krijg je permanent 10% volumekorting op meer dan 1000 producten! En dat is er natuurlijk ook Leuk Steuntje waarmee je tot € 3000 extra centen voor je vereniging kan verdienen.

Leuk Steuntje: hoe werkt dat precies?

Deelnemen aan leuksteuntje.be is heel eenvoudig. Haal snel je gele makro-verenigingskaart* boven en de rest gaat haast vanzelf. In 3 stappen schrijf je je vereniging makkelijk in én vanaf dan genieten jullie van alle voordelen voor verenigingen.

1

Hou je gele makro-verenigingskaart bij de hand.

2

Registreer je vereniging online voor de actie met behulp van je makro-verenigingskaart.

3

Maak nog even een MyMakro-account aan en je bent klaar om van start te gaan!

Ik schrijf mijn vereniging in
*Heb je nog geen makro-verenigingskaart? Vraag hier gratis je exemplaar aan. Nadat je je aanvraag voltooid hebt, kan je je al meteen inschrijven voor Leuk Steuntje.

Leuksteuntje.be is gratis en levert je vereniging tal van voordelen op

Voetbalploeg, jeugdbeweging of buurtcomité: leuksteuntje.be is er voor jullie! Regelmatig een leuke verrassing voor leden en sympathisanten van jouw vereniging? Check! Tot € 3000 per jaar extra shoppingbudget verzamelen? YES! Schrijf je vereniging dus zeker in en geniet van de voordelen.

Tot € 3000 euro makro-shoptegoed per jaar

Je oma, tante, buur of vriendin: echt iedereen kan je vereniging steunen. Hoe? Makkelijk! Als ze winkelen bij makro, en ze koppelen hun makro-kaart aan jouw vereniging, dan ontvangen jullie 3% van hun aankopen als shoptegoed voor jouw vereniging.

Je leden ontvangen een verrassing

Regelmatig zetten we jouw leden en sympathisanten in de bloemetjes. Zij zijn namelijk de helden van jullie vereniging. En helden, die verdienen echte heldenkortingen!

Geef jouw event een boost + 10% korting

Registreer je event(s) op de eventkalender en wij promoten deze activiteit(en) via verschillende makro-kanalen. En er is meer: ontvang een eenmalige korting van 10% voor een evenement naar keuze.

Ontdek de verhalen
van Leuksteuntje-verenigingen

Leuk Steuntje is er voor jullie!

Schrijf je vereniging nu in voor leuksteuntje.be. Dat levert jullie heel wat voordelen op! Zo kan je jaarlijks tot € 3000 shoptegoed verzamelen voor je vereniging én er zijn regelmatig kortingen en acties voor je leden en sympathisanten.