Word de held van jouw favoriete vereniging

Vandaag meer dan ooit nodig

Jouw favoriete vereniging
verdient een duwtje in de rug

Zit je zoon of dochter bij een jeugdbeweging? Speelt je neefje in een voetbalploeg of draag je een vereniging in de buurt een warm hart toe? Dankzij leuksteuntje.be kan jij de held worden van jouw favoriete vereniging door hen een financieel steuntje in de rug te geven. En dat kunnen ze vandaag meer dan ooit gebruiken.

Elke keer je bij makro komt winkelen, schenkt makro 3% van je totale aankoopbedrag aan de vereniging van jouw keuze. Jouw favoriete vereniging spaart zo voor shoptegoed bij makro, en het kost jou helemaal niks.

Je favoriete vereniging steunen? Simpel!

Deelnemen aan leuksteuntje.be is heel eenvoudig. Haal snel je makro-klantenkaart* boven en de rest gaat haast vanzelf. In amper 3 stappen koppel je je kaart aan je favoriete vereniging en krijgen ze een leuk steuntje.

1

Hou je makro-klantenkaart bij de hand.

2

Koppel je klantenkaart online aan je favoriete vereniging. En …

3

… klaar! Vanaf nu krijgt je vereniging automatisch een leuk steuntje telkens je bij makro winkelt.

Ik koppel mijn makro-klantenkaart

Evenementen van verenigingen

Een wafelenbak, buurtfeest of chirofuif: we lijsten de events van deelnemende verenigingen hier voor je op. Via leuksteuntje.be - en met jouw steun - kunnen zij dan materiaal en andere zaken van makro kopen voor hun event. Een partytent, stoelen, een barbecue of ingrediënten voor de wafels: bij makro vinden verenigingen het allemaal!

Jij bent de held van jouw vereniging

Dankzij leuksteuntje kan jij je favoriete vereniging steunen. Gewoon, door aankopen te doen bij makro. Telkens je bij makro koopt, gaat er namelijk 3% van je aankoopbedrag naar de vereniging van jouw keuze. En het kost je helemaal niets! Klaar om een held te worden?